Burres Fotboll

Manchester United

by on Dec.22, 2014, under Fotboll

Finns det något mer klassiskt lag än Manchester United? Tillsammans med Liverpool är det utan tvekan det mest populära laget att följa från Sverige. Svenskarnas fascination för engelsk fotboll går ända tillbaka till Tipslördags tidiga dagar. Fansen ställer alltid höga krav på sitt röda lag från Manchester och såväl spelare som ledare känner garanterat av pressen.

Stötta laget på plats

Om Manchester United är ditt lag måste du någon gång uppleva en match live på Old Trafford där stämningen är helt otrolig. Det går enkelt att ta sig till matcherna. Du har främst två alternativ att välja mellan. Antingen åker du på en klassisk bussresa med vänner och kollegor och värmer upp ordentligt tillsammans på vägen dit, eller så hittar du en billig resa med något av de lågprisbolag som flyger till England nästan varje dag från Sverige.När man åker på en fotbollsresa vill så klart vara rätt klädd för att inte förstöra färgkoden på läktaren. Du kan köpa dina supporterkläder för fotboll som matchtröjor, halsdukar och även mössor på nätet och få dem hemskickade till dig. Rätt supporterprylar får dig och dina vänner att komma i stämning och fungerar dessutom uppmuntrande för spelarna när de sneglar mot läktaren från planen.

Årets säsong

Säsongen 2014-2015 började lite skakigt. Det var särskilt försvarsspelet som inte riktigt fungerade som det borde. Kanske kände truppen sig pressad när laget inte fick utdelning direkt. I december lyckades laget ta flera sköna vinster i rad och det verkar som att man blivit mer samspelta. Bak i målet står så klart De Gea som gått från klarhet till klarhet. Han är nu en av världens absolut bästa målvakter och alla Red Devils borde vara glada att ha honom i laget.